sábado, 28 de abril de 2012

Parella

Aquesta pagina va surgi de una altre que vaig veure de un blog que vaig visita ,no se quin la veritat Peró mira que vull fer-lo igual Peró ni hi ha manera copia es impossible en el scrap Sempre li dones el teu estil,encara tinc fotos revelades d´un reportatge ,son petites i sempre va bé per poguer donar importància a la decoració i el missatge que li vols donar Primer li vaig posar parella de fet i desprès li vaig afegir la s,amb semblava mes adient per tot el que fem juntes .Semblem un matrimoni de tota la vida que se entenen am la mirada

7 comentarios:

  1. Quina sort tenir una germana i poder tenir una relació així. La foto és molt bonica i la teva interpretació molt personal.

    ResponderEliminar
  2. Molt bonica la pagina,pero la relació que teniu es el millor! Es veritat que per sort li donem als nostres treballs un toc personal,pero sempre es millor no copiar aixi no et perds el goig de crear ;)

    ResponderEliminar
  3. Un títol preciós pel significat que li dones. Sou molt maques les dues a la foto, molt espontànies i la pàgina t'ha quedat precioses!! És bonic comparir tantes coses amb una germana, un petonet.

    ResponderEliminar
  4. Una pàgina preciosa, sobretot perquè reflecteix els sentiments, potser és aquest el toc personal que li donem a les coses que fem... Un petó

    ResponderEliminar
  5. Quina sort que ting, es veritat que la estimacio per la meva germana (i per altres) es incondicional, pero vull remarca que ella amb don tant.... i tantes altres coses, no cal que ens demanem mai disculpes i aixo es imprescindible, el fet de rebre constanment es......bueno com diria, el mes ric del mon no ho podria comprar.

    Un petonet a totes.

    Tieta roser

    ResponderEliminar
  6. Qué divertida! La idea em sembla genial! I quina enveja que em feu!
    Petons. Sílvia

    ResponderEliminar

Gracias!!!